X

Wählen Sie Ihr Land

Turkey (Türkçe)Turkey (Türkçe) Germany (German)Germany (German)
X

Wählen Sie Ihre Währung

Türk Lirası Euro
X

Wählen Sie Ihr Land

Turkey (Türkçe)Turkey (Türkçe) Germany (German)Germany (German)
X

Wählen Sie Ihre Währung

Türk Lirası Euro

New Sistem Esunus 2021

StartseiteUnsere NeuigkeitenNew Sistem Esunus 2021

Merhabalar,  

Değerli Müşterilerimiz ve Katılımcılarımız.

Sizler için Yaratacağımız Yeni sistemi Siz değerli Musterilerimize ve Katılımcılarımıza Sunmak için 7/24 Calişmalarımız Devam etmektedir.  Bildiğiniz üzere Esunus oLarak 2007 den bu yana Hizmet vermekteyiz ve Sesli sohbet Gibi benzer platformların altına bir cok projelerimiz ile imza attık. 

Sizleri Yeni sistem ile tanıstırdıgımızda sizler istediği sekilde ve kulana bileceğiz esnek bir sohbet platformu yaratıgımızı görmüs olcaksınız. ve ödediğiniz ücretlerin bosa gitmemiş oldugunu ve kaliteli bir hizmeti esunus ile fark etmis olcaksınızki buda size %100 gülen müşteri sınıfına katacaktır.

Taklitlerden kaçınınız Cünkü Esunus  Bir  Web Yazılım Katılım Şirketidir.      

Müşteri odaklı düşünen, müşterisi ile kendi çıkarlarını bir tutan, reklam verenin bütçesini kendi yatırımı ile eş görerek en etkili satın alma sürecini gerçekleştirebilen ve bu süreçte verilen tüm kararlar arkasında rasyoneller sağlayabilen, müşterilerinin beklentilerinin üzerine artı değer katabilen yenilikçi, hızlı,  reklam verenin briefi bir problem olarak alınır, analiz edilir, çözümler ve alternatifler üretilir.
Belirlenen zamanlardan önce doğru ve tam olarak medya süreci işletilir. 


Top